road-works-g9ff68217f_1920.jpg

Objavljen poziv za sofinanciranje malih čistilnih naprav in hišnih črpališč za leto 2022

datum: 20. 12. 2021

Objavljamo poziv za sofinanciranje nakupa male čistilne naprave ter hišnih črpališč, kjer so upravičenci fizične osebe s stalnim prebivališčem v Mestni občini Novo mesto na območju s pogoji za postavitev naprav. Zainteresirani prosilci lahko oddajo vlogo za dodelitev sredstev do porabe namenskih sredstev oziroma od 1. januarja 2022 do dne 30. oktobra 2022.

Za sredstva lahko kandidirajo prosilci z območij Mestne občine Novo mesto, kjer ni predvidena izgradnja kanalizacijskega omrežja oziroma izven predvidenih območij aglomeracij, kjer je območje aglomeracije in je skladno s Strategijo opremljanja Mestne občine Novo mesto s komunalno infrastrukturo za odvajanje in čiščenje komunalne odpadne vode, predvidena postavitev male čistilne naprave in kjer se ni možno gravitacijsko priključiti na javno kanalizacijsko omrežje in je potrebno vgraditi črpališče.

Upravičenci lahko prijavne obrazce za dodelitev sredstev oddajo do porabe namenskih sredstev oziroma od 1. januarja 2022 do dne 30. oktobra 2022 v zaprti ovojnici na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto ali osebno.

Prijavni obrazec in ostale informacije so na voljo pod zavihkom Postopki – Uradne objave.

nazaj