vodilna slika

Javni razpis Mestne občine Novo mesto za izvedbo del na projektu prenove kanalizacijskega sistema

datum: 01. 03. 2012

Rok za oddajo ponudb je 11. 4. 2012.

 

 Grb barvni.jpg

cistilna.JPG

Mestna občina Novo mesto je 16. februarja objavila javni razpis za oddajo javnega naročila gradnje na projektu gradnje Centralne čistilne naprave in prenove kanalizacijskega sistema v Novem mestu. Mestna občina Novo mesto zainteresirane ponudnike vljudno vabi, da do 11. aprila 2012 v skladu z zahtevami omenjene razpisne dokumentacije podajo ponudbo za izvedbo javnega naročila »Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju reke Krke - Hidravlične izboljšave kanalizacijskega sistema v Novem mestu«.

Mestna občina Novo mesto se je za izvedbo eko projekta odločila zaradi neprimernega sistema odvajanja in čiščenja odpadnih voda. Obstoječa ureditev trenutno močno obremenjuje vodotok reke Krke, ki je izrednega pomena tako z lokalnega kot nacionalnega vidika. Namen javnega razpisa za izvedbo javnega naročila »Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju reke Krke - Hidravlične izboljšave kanalizacijskega sistema v Novem mestu« je zagotoviti čim bolj učinkovito in čim bolj optimalno delovanja celotnega sistema.


Dela po tem javnem razpisu obsegajo: pripravljalna dela, izgradnjo primarnega kanala Kandija, izgradnjo črpališča Bršljin, izgradnjo zadrževalnega bazena Šmihel (ZBDV 18), izgradnjo zadrževalnega bazena Težka voda, izgradnjo zadrževalnega bazena črpališča Kandija, izgradnjo zadrževalnega bazena Gotna vas, izgradnjo zadrževalnega bazena Šmihel (ZBDB 16-17) in izgradnjo zadrževalnega bazena Mestne njive, gradbena dela, obrtniška dela, elektro instalacije, strojne instalacije, zaključna dela, dobavo vsega potrebnega materiala, opreme in izvedbo vseh del, vezanih na javno naročilo »Odvajanje in čiščenje odpadnih voda v porečju reke Krke - Hidravlične izboljšave kanalizacijskega sistema v Novem mestu«, tehnično skladno z elementi iz razpisne dokumentacije in projektno dokumentacijo. Razpisna dokumentacija je na voljo tukaj.


Prošnjo za razpisno dokumentacijo in dodatne informacije so na voljo tudi na Mestni občini Novo mesto na Seidlovi cesti 1. Kontaktna oseba za razpis je Vesna Paljk, osebno prinešene prošnje pa na občini sprejema Nataša Engel. Za informacije lahko ponudniki zaprosijo tudi prek telefona 01/421 90 40 ali e-pošte info@altus.si.


Več informacij o projektu je na voljo tudi tukaj, pri vodji projekta mag. Jožetu Kobetu (joze.kobe@novomesto.si) ter na spodnjem e-naslovu in telefonski številki.

 

MoJcA OcvirK
odnosi z javnostmi
o4o 17 17 88 I MoJcA@pasat.si

nazaj