vodilna slika

Povabilo k oddaji ponudbe: Namestitev brezplačnih dostopnih točk do omrežja WiFi na javnih mestih v okviru instrumenta za povezovanje Evrope (IPE) – Pobuda WiFi4EU

datum: 27. 02. 2020

Vabljeni k oddaji ponudb.Mestna občina Novo mesto je pristopila k pobudi Evropske komisije WiFi4EU – brezplačen brezžični dostop do interneta za evropske državljane. S pobudo WiFi4EU želi Evropska komisija omogočiti državljanom po vsej Evropi brezžični dostop do interneta na javnih mestih, vključno s parki, trgi, javnimi zgradbami, knjižnicami, zdravstvenimi domovi in muzeji.

 

Pobuda WiFi4EU občinam daje možnost, da zaprosijo za bone v vrednosti 15.000 evrov. Boni se bodo uporabili za namestitev opreme za brezžični internet na javnih mestih v občini, ki še nimajo brezplačne brezžične dostopne točke. Mestna občina Novo mesto je decembra uspešno kandidirala za navedena sredstva in podpisala Sporazum o dodelitvi nepovratnih sredstev v okviru instrumenta za povezovanje Evrope (IPE) – WiFi4EU, ki ji omogoča črpanje sredstev za postavitev brezžičnega omrežja.

 

V Mestni občini Novo mesto je predvidena namestitev brezplačnih brezžičnih dostopnih točk do omrežja WiFi na javnih mestih v okviru instrumenta za povezovanje Evrope (IPE) – Pobuda WiFi4EU na treh lokacijah:

  • Velodrom, Zaloška cesta 20, 8000 Novo mesto,
  • Športna dvorana Stopiče, Stopiče 37a, 8322 Stopiče,
  • Mladinski center Oton, Župančičevo sprehajališče 1, 8000 Novo mesto.

 

Podrobnosti se nahajajo v priponkah. 

Novo mesto - WiFi4EU - Povabilo k oddaji ponudbe.pdf

Novo mesto - WiFi4EU - obrazec 01.pdf

Novo mesto - WiFi4EU - obrazec 02.pdf

Novo mesto - WiFi4EU - obrazec 03.pdf

Novo mesto - WiFi4EU - Vzorec pogodbe.pdf

Novo mesto - WiFi4EU - Sporazum o dodelitvi nepovratnih sredstev.pdf

nazaj