vodilna slika

Glas vina: Marjan Novina & gost Jernej Piko

dne 10. 07. 2020, 20:30

Lokacija: Kulturni center Janeza Trdine

GLAS VINA: MARIJAN NOVINA & JERNEJ PIKO
Marijan Novina letos praznuje 36 let glasbenega ustvarjanja. Je kantavtor, pisec besedil in glasbe, vokalist, pianist, tudi harmonika mu ni tuja. Udeleženec mnogih mednarodnih festivalov, dobitnik različnih nagrad, predvsem pa poznan kot preprost, odprt fant tudi v dobrodelnosti. Po uspešnem sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je požel izjemen uspeh, je Sloveniji dokazal svoj glasovni razpon. V svojih metaformozah je kot pravi kameleon odpel ter odigral vloge tudi največjih svetovnih ženskih vokalov ter dokazal, da mu ne povzročajo večjih naporov in mu še kako ležijo tudi visoki ženski toni. 

Na drugem večeru GLAS VINA se mu bo pridružil glasbeni gost Jernej Piko na violi. Skupaj bosta pričarala duhovit večer avtorske in vsem znane glasbe v lastni priredbi. Vokalne imitacije, pester program in pozitivna energija, ki jo nosita v sebi, bodo zagotovo čudovita popestritev petkovega večera. Z vsem srcem podpirata nov svež cikel butičnih glasbenih doživetij, saj verjameta, da sta glasba in vino nerazdružljiva kot ogenj, ljubezen in strast. 

Blagovna znamka GLAS VINA označuje akustična butična glasbena doživetja, ki na sofisticiran način predstavljajo sožitje glasbe in kulturnega uživanja vina. Na malem odru avle Kulturnega centra Janeza Trdine se bodo občinstvu v intimni akustični izvedbi predstavili slovenski glasbeniki in kantavtorji, vsak koncert pa bo pospremila ponudba izbranega vina večera.

Nakup vstopnic: https://znm.mojekarte.si/si/glas-vina-marjan-novina-jernej-piko/vstopnice-1133170.html

Vabljeni!

nazaj