vodilna slika

Projekt glasba - Človek - mesto

dne 08. 06. 2018, 22:00

Lokacija: LokalPatriot, Glavni trg 11, Novo mesto

Organizator: LokalPatriot

…skupaj na poti za Človeka.

V petek, 8. junija ob 22. uri vas vabimo na dogodek "Projekt glasba – Človek – mesto, skupaj na poti za Človeka", humanitarni koncert v organizaciji Društva Projekt Človek in podpori zavoda LokalPatriot.

Na koncertu, ki bo v atriju kluba, bosta nastopila rock band Charlie Butter Fly in novomeška kantavtorica Špela Cesar. Znesek, ki ga bomo zbrali z vstopninami bo namenjen letovanju otrok iz Mestne občine Novo mesto na Debelem rtiču.

Društvo Projekt Človek:

Že 22 let izvajajo program pomoči osebam, ki imajo težave z zasvojenostjo, ukvarjajo se s preventivo, delajo z otroki in mladostniki, ki eksperimentirajo z drogo, alkoholom ali se srečujejo z drugimi težavami v odraščanju.

Charlie Butter Fly:

je rock band iz Kočevja. Leta 2014 so s producentom Dejanom Radičevičem izdali ploščo "Še vedno živ". Sodelovali so na številnih kompilacijah – bili izbrani na mednarodno kompilacijo bandov s področja bivše Jugoslavije z naslovom "EX YU NO BORDERS UNDERGROUND JAMMING", igrali tudi z Zoranom Predinom, Trkajem in bili predskupina legendarnim LET3 iz Rijeke.

Trenutno so v procesu snemanja nove plošče, z veseljem pa so si vzeli time out, da dogodek podprejo s svojo glasbo. Skratka, čaka nas dobra mera nažigaškega rocka.

Špela Cesar:

Špela je novomeška kantavtorica, študentka socialne pedagogike na Univerzi na Primorskem, ali pa ne tako strokovno – človek, ki uživa v glasbi, pogovorih, pitju čaja, sprehodih z bosimi nogami in uživanju sladoleda. 12.6. izdaja svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom "Za hip" in se že veseli izida le te, hkrati pa vas vabi k poslušanju in podpori pri njenemu stopicanju po glasbeni poti.

Vstopnina: 3 €

Vabljeni!

nazaj