otroci_v_vrtcu.png

Vabljeni k vpisu otrok v novomeške vrtce

datum: 28. 02. 2024

Javni vrtci Pedenjped, Ciciban, Brusnice, Stopiče in Otočec ter zasebni vrtec Ringa Raja vabijo vse starše k oddaji vlog za vpis predšolskih otrok v vrtce za šolsko leto 2024/2025. Vpisi se začenjajo v petek, 1. marca 2024, vlogo za vpis pa oddajo starši samo za tiste otroke, ki še niso vključeni v vrtec, in za otroke, ki jih želijo premestiti v drugo enoto ali vrtec.

Vpis v novomeške vrtce za šolsko leto 2024/2025 smo ponovno organizirali na način, s katerim zagotavljamo bolj enakopravno obravnavo vseh družin, učinkovitejšo organizacijo rednih in medletnih oddelkov pa si obetamo s prejemom čim večjega števila vlog do petka, 15. marca 2024, ko bo zaključeno zbiranje vlog za prvi krog odločanja o rednem vpisu. V tem času lahko starši oddate tudi vlogo za premestitev otrok. Vloge za vpis je sicer možno oddati vse do 31. decembra 2024.

Obrazci za vpis in razpored vpisov po vrtcih so na voljo na spletnih straneh in upravah vrtcev ter na povezavi. Oddaja vloge je mogoča osebno pri svetovalnem delavcu vrtca, po pošti, po elektronski pošti na uradni naslov vrtca in v nabiralnik pred vhodom v stavbo vrtca.

Vse dodatne informacije o vrtcih so na voljo na njihovih spletnih straneh in pri svetovalnih delavcih vrtcev.

Informacije - Javno povabilo za oddajo vlog za vpis v vrtce Mestne občine Novo mesto.docx.docx

Vloga za premestitev otrok med vrtci MO NM za šol. leto 2024-2025.docx

Vloga za vpis otrok za šol. leto 2024-2025.docx

 

 

nazaj