DSC_0741.jpg

Pri županu državni prvaki v namiznem tenisu

datum: 30. 11. 2022

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je včeraj na rotovžu gostil državne prvake v namiznem tenisu iz Športnega društva SU Novo mesto. V pretekli sezoni so dosegli kar šest najvišjih titul, kar je za društvo z mladimi koreninami izjemen uspeh.

Člani Športnega društva SU Novo mesto so dosegli najvišji naziv ekipni državni prvaki, postali so tudi pokalni prvaki Slovenije, odlična Uroš Slatinšek in Jožko Omerzel pa sta svoje dolgoletno sodelovanje in trud izkazala brez poraza in bila nagrajena z nazivom državnih prvakov v dvojicah. Nadvse uspešne so bile tudi kadetinje in si priborile naslov ekipnih državnih prvakinj, mlajši kadeti pa so postali državni prvaki v dvojicah in mešanih dvojicah.

Novomeško društvo odlikuje tudi številčnost njihovih članov, predvsem pa delo, ki ga vlagajo v rekreativno igranje namiznega tenisa. »V Novem mestu imamo tako trenutno že 350 namiznih tenisačev, kar je resnično hvalevredna številka, še posebej za tako mlado društvo,« je ob izrečenih čestitkah za osvojene pokale poudaril župan Gregor Macedoni.

 

nazaj