job-g05826b812_1920.jpg

Odprt razpis za višjega svetovalca na področju družbenih dejavnosti

datum: 13. 10. 2022

Na Uradu za družbene dejavnosti Mestne občine Novo mesto razpisujemo prosto delovno mesto za višjega svetovalca/-ko za področje družbenih dejavnosti, ki bo opravljal raznoliko delo na področju mladine, kulture, šolstva, starostnikov, turizma in sociale. Prijave sprejemamo do vključno 18. oktobra 2022, z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Delo bo obsegalo pomoč pri izvedbi javnih razpisov s področij Urada za družbene dejavnosti (šport, kultura, mladina, socialno varstvo, turizem ipd.), pripravo aktov, poročil in drugih gradiv za občinski svet, sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju občinskega proračuna, vodenje in sodelovanje v projektnih skupinah, podajanje predlogov za izboljšave in nadgradnje delovnih nalog Urada za družbene dejavnosti, sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in skrb za informiranje javnosti s pripravo novic, ki se nanašajo na področja Urada za družbene dejavnosti.

K prijavi vabimo kandidate, ki so zanesljivi, natančni, samostojni, prilagodljivi in komunikativni, izpolnjevati pa morajo naslednje pogoje:

  • najmanj visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali najmanj visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali najmanj visokošolska univerzitetna izobrazba  (prva bolonjska stopnja),
  • najmanj 4 leta delovnih izkušenj,
  • usposabljanje za imenovanje v naziv,
  • strokovni izpit iz upravnega postopka
  • znanje uradnega jezika,
  • državljanstvo Republike Slovenije,
  • ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
  • zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Informacije o izvedbi javnega natečaja daje Silva Vovko (telefon 07/393-9220), informacije z delovnega področja pa Meta Retar Kramar (telefon 07/393-9332).

Več informacij o javnem natečaju za zasedbo prostega delovnega mesta je na voljo tudi med uradnimi objavami na spletni strani Mestne občine Novo mesto.

nazaj