PLAKAT_A3_kako_skrbeti_zaPsaInKonja.jpg

Delavnica: Kako skrbeti za psa in konja

datum: 19. 08. 2022

Vabljeni na delavnico Kako skrbeti za psa in konja, ki bo potekala v sredo, 24. avgusta 2022, s pričetkom ob 16. uri v Konjeniškem centru Češča vas (Češča vas 55). Sodelujoči se bodo seznanili s psi različnih namenov, spoznali kako pravilno pristopiti in skrbeti za pse in konje.



Izvedene bodo športne vsebine v naravnem okolju v povezavi s psi, iz vidika psov vodnikov pa se bodo udeleženci lahko podali v izkušnjo slepote in slabovidnosti s simulacijskimi očali – z njimi bodo stopali v interakcijo s psom, aktivno sodelovali pri športnih vsebinah, najbolj zagnani pa bodo lahko s simulacijskimi očali, v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Novo mesto, raziskali še senzorično pot, ki vodi mimo različnih ovir in se preizkusili v ravnotežnih vajah.


V sodelovanju s Tanjo in Polono iz Konjeniškega centra (Šola jahanja Tanja Grubačevič s.p.) bodo sodelujoči spoznali kako skrbeti za konje.
 
Prijavite se lahko do vključno ponedeljka, 22. 8. 2022, na telefonsko številko: 041 271 290 ali na e naslov: tomikteja@gmail.com.

E_PODPIS_600x160_kako_skrbeti_pes_konj

logo - podkev

nazaj