DSC_9587.jpg

Župan sprejel prvo ravnateljico OŠ Drska

datum: 30. 09. 2021

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je danes sprejel Nevenko Kulovec, nedavno upokojeno ravnateljico OŠ Drska. Znana po svoji nepristranskosti in strokovnosti, je šolo vodila kar štiri mandate, za kar ji je župan čestital in zaželel cvetoč in prijeten pokoj.

Nevenka Kulovec je na Osnovni šoli Drska ravnateljevala od leta 2003 in jo vodila vse od njene ustanovitve. Kot njena prva ravnateljica je vzpostavila celoten sistem, se pri tem uspešno spopadla z mnogo izzivi in ustvarila odlično delovno okolje za kolektiv OŠ Drska. Njeno delo je pohvalil tudi župan Gregor Macedoni ter ji čestital za izvrstno opravljeno delo tekom skoraj dvajsetih let na OŠ Drska, izpostavil pa je tudi njeno konstantno in plodno sodelovanje s krajevno in lokalno skupnostjo. Pri čestitkah sta se mu pridružili tudi vodja občinskega Urada za družbene dejavnosti Meta Retar in podsekretarka za šolstvo in izobraževanje Tončka Novak.

DSC_9590

Delo Nevenke Kulovec izredno cenijo tudi na Osnovni šoli Drska, kjer so jo ob odhodu v pokoj presenetili s posebno knjigo ter se ji zahvalili za zagnano vodenje vse do upokojitve.

nazaj