gasilski_dom_ukrepi.png

Preventivni ukrepi v Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto

datum: 16. 03. 2020

V sklopu aktivnosti za preprečevanje širjenja koronavirusa so tudi v Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto sprejeli posebna navodila za delo in nujne ukrepe.

Skladno s preventivnimi ukrepi, ki jih je sprejel krizni štab Vlade RS, so zaradi zagotavljanja nemotene javne gasilske službe sprejeti naslednji ukrepi, ki veljajo za stranke in obiskovalce naše enote:
- do preklica gasilci GRC Novo mesto ne bodo izvajali servisa ročnih gasilnih aparatov na terenu in v enoti,
- nenujnih požarnih straž do preklica ne bodo izvajali,
- ne izvajajo se prevozi vode,
- omejeno je tudi izvajanje nalog na področju požarne preventive.


Vsa intervencijska dejavnost poteka nemoteno. Prosijo, da uporabniki in obiskovalci navedene ukrepe sprejmete z razumevanjem in s ciljem, da nujne intervencijske službe čim bolj nemoteno izvajajo svoje naloge.

Hkrati občane pozivajo k doslednemu upoštevanju navodil pristojnih strokovnih služb pri izvajanju preventivnih ukrepov in preprečevanju širjenja okužbe z novim koronavirusom. 

GRC Novo mesto prosi za razumevanje.


 

 

Povezane novice

11. maj

Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom

Objavljamo informacije v zvezi z novim koronavirusom in pozivamo občane, da upoštevajo navodila in nasvete pristojnih služb.

več >

15. marec

Koronavirus: od jutri zaprte šole in vrtce, ustavljen mestni potniški promet, razen nujnih potrebšičin prepoved prodaje blaga in storitev

Danes pozno popoldne se je sestal občinski štab civilne zaščite in se seznanil z najnovejšimi informacijami v zvezi s širjenjem epidemije koronavirusa ter z nadaljnjimi preventivnimi ukrepi.

več >

12. marec

Koronavirus: Potrebni sta odgovornost in potrpežljivost!

Občane pozivamo, da dosledno upoštevajo navodila pristojnih strokovnih služb pri izvajanju preventivnih ukrepov in preprečevanju širjenja okužbe z novim koranavirusom

več >

nazaj