_DSC0149.jpg

Povabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril

datum: 24. 01. 2019

Vabimo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in/ali priložnostnih daril ter daril zanemarljive vrednosti za Mestno občino Novo mesto za obdobje od 2019 do 2021, ki jih potrebujemo za izvajanje svojih protokolarnih aktivnosti. Prijave potekajo do 7. februarja.

Na Mestni občini Novo mesto bomo izbrali darila, ki predstavljajo Novo mesto in občino ter poudarjajo največje znamenitosti, pomembne novomeške osebnosti in njihove dosežke, ter dolenjske kulinarične in etnološke značilnosti. Pri priložnostnih darilih in darilih zanemarljive vrednosti poudarjamo uporabnost, ki bo tudi prednost pri protokolarnih darilih. Iščemo izvirnost in sodobno ustvarjalnost, možne so tudi replike dediščine, njene sodobne interpretacije in preoblikovanja. V primeru živilskih izdelkov je zaželeno, da embalaža učinkuje kot sestavni element darila in ima trajnejšo reprezentativno vrednost.

 

Če vas sodelovanje zanima, vljudno vabljeni, da se do četrtka, 7. 2. 2019, dogovorite za individualen termin, kjer nam boste predstavili vzorec ali prototip vašega darila. Predstavitve daril bodo potekale na rotovžu (Glavni trg 7), predvidoma v prvi polovici februarja.

 

Več informacij najdete na spodnji priponki: 

Povabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril.doc

Za podrobnejše informacije vam je v Kabinetu župana na voljo Sandra Boršić (07/39 39 253; sandra.borsic@novomesto.si).

nazaj