vodilna slika

Županov sprejem članov NTK Krka Novo mesto

datum: 20. 06. 2014

V petek, 20. junija 2014 je župan Alojzij Muhič sprejel najuspešnejše člane Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, ki so v sezoni 2013 / 2014 dosegli najboljše rezultate v zgodovini kluba

ŽUPANOV SPREJEM ČLANOV NAMIZNOTENIŠKEGA KLUBA KRKA NOVO MESTO

V petek, 20. junija 2014 je župan Alojzij Muhič sprejel najuspešnejše člane Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, ki so v sezoni 2013 / 2014 dosegli najboljše rezultate v zgodovini kluba. Letos prvič so postali tudi državni članski prvaki, pokalni prvaki ter dobili medaljo tako na Evropskem prvenstvu kot tudi na Svetovnem kadetskem izzivu.

Tako je sezona 2013/2014 daleč najuspešnejša sezona Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto. Za uspeh so zaslužni predvsem igralci, njihovi trenerji, modro vodenje kluba, srčnost, veliko treningov in discipline. Predsednik kluba Tomaž Kralj je izpostavil člane, ki so dosegli državne in mednarodne uspehe. To so: Uroš Slatinšek – igralec in trener, Darko Jorgič, Tilen Novak, Neven Karković – igralec in trener, Peter Hribar, Tilen Cvetko, Aljaž Šmaljcelj, Živa Staniša, Miha Hribar, Jožko Omrzel, Mitja Omrzel. Klub si bo tudi v prihodnje prizadeval dosegati vrhunske rezultate, njihov glavni cilj in vizija je uspešno delo z mladimi igralci. Pri svojem delu pa uspešno združujejo tekmovalno in rekreativno dejavnost kluba.

Predsednik kluba Tomaž Kralj se je zahvalil Mestni občini Novo mesto za finančno podporo ter vadbene prostore, ki jih je zagotovila občina, saj ustrezni prostori in finance predstavljajo osnovni pogoj za uspešno in kvalitetno delo vseh članov kluba in njihovih trenerjev.

zupanov sprejem1.JPG

zupanov sprejem2.JPG

 

 

 

 

 

 

nazaj