zemljevid krajevnih skupnosti

PRAZNIK KS REGRČA VAS

datum: 21. 06. 2024


Drage REGRČANKE in REGRČANI , praznovali smo!

Vesela in ponosna sem, da smo se zbrali v tako lepem številu, da smo skupaj obeležili ta poseben dan, ki nas povezuje in nas spominja na vse, kar smo dosegli, ter na vse, kar še bomo. V naši sredini smo posebej pozdravili podžupana Urbana Kramarja in seveda našega župnika Štefana Hosto.

Bila je priložnost, da se ozremo nazaj na dosežke preteklega leta, hkrati pa pogumno zremo v prihodnost. Priča smo številnim uspehom, ki jih dosegamo s sodelovanjem, predanostjo in trdim delom vsakega izmed nas.

Iz srca se še enkrat zahvaljujem našim sponzorjem. Brez njihove velikodušne podpore bi naš dogodek ne bil mogoč. Njihova predanost in velikodušnost sta nam omogočili, da uresničimo naše cilje in ustvarimo nepozabno izkušnjo za vse prisotne.

Sandi Klemenčič – Sies rent d.o., Slavko Štrasbergar - FA-ST gradbeništvo d.o.o. , Dušan Granda – Topos d.o.o., MONM, Dan d, hvala vam za vaše zaupanje, sodelovanje in nesebično pomoč. Vaša podpora je neprecenljiva in cenimo vse, kar ste storili za nas.

Dragi krajani, naj ta dan služi kot opomnik, kako močni smo, ko stopimo skupaj. Naj nas prežema ponos na naš kraj in naj nas vodi želja po še večji povezanosti in medsebojni podpori. Skupaj smo dosegli že veliko in verjamem, da bomo skupaj še naprej gradili na teh uspehih.
In ne nazadnje Bil je praznik poln veselja, smeha in lepih trenutkov. 

Hvala vam vsem za vašo prisotnost in naj živi naš kraj!

Zahvale vsem tistim, ki so s svojim trudom in predanostjo prispevali k razvoju in blaginji naše skupnosti. 

Skupina starejših Rožice deluje v sklopu Društva za razvijanje prostovoljnega dela že sedmo leto in sicer pod mentorstvom Branke Markelj in Darka Zupančiča. Skupina šteje 11 članic. Te so:
Pepca Šinkovec, Martina Čečelič, Marija Bobnar, Štefka Čečelič, Slavka Škoda, Marija Smuk, Marija Zupančič, Ana Kastrevec, Slavka Cujnik, Marija Golob in Zdenka Kruh.
Zahvala za vzgled. S svojim druženja ste postavili izjemen vzgled vsem nam, kako pomembno je negovati medsebojne odnose in podporo v starostnem obdobju

V KORK-u Regrča vas imamo novo predsednico Metodo Gorenca, , ki uspešno opravlja meritve holesterola, sladkorja v krvi in krvnega tlaka. Po nekajletnem premoru ji je uspelo zopet 14.6. organizirati srečanje starejših. Zahvala za skrb za zdravje - Vaša predanost, sočutje in neutrudna prizadevanja za pomoč tistim v stiski so neprecenljivi.

MLADI - KRES smo poimenovali skupino Regrčanov, ki že leta pripravljajo kres na predvečer 1. maja , in s svojo zavzetostjo in predanostjo ohranjajo to pomembno tradicijo pri nas. Vaše delo prinaša toplino in svetlobo v naš praznik ter povezuje našo skupnost skozi generacije. Hvala vam za ves trud in čas, ki ga vlagate v to pomembno nalogo! Silvo Čečelič, Anže Kastrevec, Davor Smuk, Žiga Muhič, Timotej Zaletelj, Tim Kump, Andrej Berkopec, Darko Zupančič, Vid Klemenčič, Matija Klemenčič, Jernej Šmajdek, Žiga Kastrevec, Stane Šmajdek, Sandi Klemenčič, Matic Kump.
Zahvala za ohranjanje tradicije - Vaše prizadevanje so pripomogli k ohranjanju naše tradicije ter povezovanja skupnosti. Vaša skrb za detajle in spoštovanje do običajev so ključni dejavniki, ki so omogočili, da postavljanje kresa še naprej živi.

Vodja naše skupine v krajevni skupnosti Šole zdravja je Tatjana Durmič. Celotni skupini izrekamo - Zahvalo za zdravo in povezano skupnost. Vaše redne vadbe, izobraževanja in spodbude k zdravemu življenjskemu slogu so prinesli veliko pozitivnih sprememb v naše življenje Zahvaljujoč vam se vsi počutimo bolj povezani, aktivni in zdravi.

Posebna zahvala gre tudi naši izjemni članici sveta, gospe Silvi Mišjak, ki s svojo predanostjo, energijo in nesebičnim delom pomembno prispeva k povezanosti naše krajevne skupnosti. Vaša energija in volja do dela sta vedno prisotni, ne glede na izzive, s katerimi se srečujete. Vztrajnost in srčnost, ki jo širite sta navdih za vse nas. Hvala vam, gospa Silva, za vse.

novice

21. junij, KS Regrča vas
 PRAZNIK KS REGRČA VAS
06. junij, KS Regrča vas

PRAZNIK KS REGRČA VAS

Krajevni praznik Regrčanov obeležujemo 26. v mesecu rožniku. V ta namen si bomo na skupnem druženju 19.6.2024 podarili trenutke veselja, smeha in plesa. KJE : ŠPORTNI PARK REGRČA VAS KDAJ : v sredo, 19.6.2024 od 19.00 do 24,00 ure 19.00 - Trenutek smeha : ...

več >

30. april, KS Regrča vas

Kresovanje v KS Regrča vas

KS Regrča vas vabi na Kresovanje, ki bo 30. aprila 2024 od 20. ure dalje.

več >

26. junij, KS Regrča vas

VOŠČILO

26.6. PRAZNIK KS REGRČA VAS

več >

22. junij, KS Regrča vas

Zapisnik okrogle mize o ureditve prometa v zaselku Sv. Rok

Zapisnik okrogle mize o ureditvi prometa v zaselku Sv. Rok , ki je bila 20.06.2023 ob 18.30 v prostorih Doma krajanov KS Regrča vas.

več >

05. junij, KS Regrča vas

OKROGLA MIZA

Promet/cesta Sveti Rok, prostor zeleni pas – kres

več >

31. maj, KS Regrča vas

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

KRAJEVNA SKUPNOST REGRČA VAS NOVO MESTO Regrča vas 101, 8000 Novo mesto, ki jo zastopa predsednica Mateja Rožič PRODAJA - KOSILNICA TRAKTOR, HUSQVARNA TC139T (97 cm). Izhodiščna prodajna cena kosilnice znaša 1.500,00 EUR (z DDV).

več >

11. maj, KS Regrča vas

Zapisnik 3. seje sveta KS Regrča vas

DNEVNI RED: 1. Ugotavljanje prisotnosti in potrditev dnevnega reda 2. Pregled zapisnika prejšnje seje 3. Prioritete po projektih iz naslova razpisov, poročilo predsednice 4. Dogodki: - Kres (program, zadolžitve) - Izlet KS (datum, zadolžitve) - Krajevni praznik (program, datum) 5. Dogovor o upravljanju doma, najemi 6. Postavitev gugalnice ...

več >

04. maj, KS Regrča vas

VABILO

Vabilo na 4. sejo sveta KS Regrča vas

več >

04. maj, KS Regrča vas

REGRČA VAS NEKOČ

Regrčani in ostali bodimo del skupine

več >