zemljevid krajevnih skupnosti

Čistilna akcija Očistimo sosesko

datum: 25. 03. 2021

Čistilna akcija Očistimo sosesko
V soboto, 27. marca 2021, bo po krajevnih skupnostih Mestne občine Novo mesto potekala tradicionalna čistilna akcija Očistimo sosesko.

V soboto, 27. marca 2021, bo po krajevnih skupnostih Mestne občine Novo mesto potekala tradicionalna čistilna akcija Očistimo sosesko. K sodelovanju v čistilni akciji  vabimo tudi vse krajane KS Podgrad, z namenom, da tudi letos poskrbimo za urejeno sosesko, poljske, gozdne in sprehajalne poti, vsi s skupnimi močmi pripomoremo k urejeni okolici.

Ker je stanje z okužbami in pripadajočimi ukrepi nepredvidljivo, bo letošnja organizacija od vseh nas zahtevala dobro mero prilagodljivosti. Zavihajmo rokave in skupaj vsaj za en dan postanimo prostovoljci in prostovoljke. Organizirano čiščenje okolja ima tudi veliko sporočilno moč in poziv k še večjemu ozaveščanju ljudi v smislu ohranjanja našega bivalnega in življenjskega prostora. Čistilna akcija tradicionalno poteka na pobudo Mestne občina Novo mesto in Komunale Novo mesto, ki si aktivno prizadevata pristopiti k osveščanju in skrbi za čisto okolje.

V naši krajevni skupnosti bomo posamezno ali v manjših skupinah poskrbeli, da bo naše bivalno okolje ostalo lepo, brez odpadkov. Vsakdo bo z lastnim zgledom pokazal, da nam je mar za naravo in za vsa živa bitja, torej za lepo okolje, v katrem sobivamo.

Vodstvo KS Podgrad

novice

25. marec, KS Podgrad

Čistilna akcija Očistimo sosesko

Čistilna akcija Očistimo sosesko V soboto, 27. marca 2021, bo po krajevnih skupnostih Mestne občine Novo mesto potekala tradicionalna čistilna akcija Očistimo sosesko.

več >

25. januar, KS Podgrad

Te zanima delo v policiji?

Policijska uprava Novo mesto je pripravila informativni video za vse, ki vas zanima zaposlitev v policiji. Več informacij in prijavnico najdeš na naši spletni strani.

več >

21. december, KS Podgrad

Voščilo

Voščilnica krajanom KS Podgrad

več >

03. december, KS Podgrad

UPORABNIKI POSLOVILNE VEŽICE IN GROBNIH POLJ NA POKOPALIŠČU PODGRAD

SPOŠTOVANI UPORABNIKI POSLOVILNE VEŽICE IN GROBNIH POLJ NA POKOPALIŠČU PODGRAD Krajevna skupnost upravlja pokopališče. Vsi se trudimo, da bi bilo pokopališče in vežica čim lepše urejena. Da bo ostala urejena, se moramo vsi uporabniki držati nekaterih osnovnih pravil.

več >

15. oktober, KS Podgrad

Zapisnik 8. seje Sveta KS Podgrad

Zapisnik 8. seje Sveta KS Podgrad, ki je potekala v septembru 2020

več >

14. september, KS Podgrad
10. avgust, KS Podgrad

Zapisnik 7. seje Sveta KS Podgrad

Zapisnik 7. seje Sveta KS Podgrad, junij 2020

več >

01. julij, KS Podgrad

Vabilo na 7. sejo Sveta KS Podgrad

Vabilo na 7. sejo Sveta KS Podgrad, ki bo 9.7.2020

več >

10. maj, KS Podgrad

GRADNJA ODPRTEGA OPTIČNEGA OMREŽJA RUNE

Gradnja odprtega optičnega omrežja RUNE na območju MO Novo mesto. Podjetje RUNE Enia d.o.o. zagotavlja optične priključke predvsem gospodinjstvom in pravnim osebam, ki živijo, delujejo na redko poseljenih območjih.

več >

27. april, KS Podgrad

Čistilna akcija v KS Podgrad

Čistilno akcijo bomo izvedli v četrtek, 30. aprila 2020. Krajani bodo čistili po svojih vaseh, skupna akcija bo na pokopališčih KS z namenom ureditve pokopališč in njihove okolice.

več >