rsz_virc_foto_vse_220.jpg

Odpoved dogodkov v Trdinovi dvorani

datum: 10. 03. 2020

V Zavodu Novo mesto so se na podlagi priporočil in navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in v interesu zdravja obiskovalcev odločili, da do nadaljnjega odpovedujejo vse dogodke v Trdinovi dvorani Kulturnega centra Janeza Trdina in vse ostale dogodke v organizaciji Zavoda Novo mesto na ostalih športnih objektih.

Za vse dogodke bodo v najkrajšem možnem času poskušali zagotoviti nadomestne termine. O vseh novostih bodo javnost obveščali na spletni strani, v medijih ter na socialnih omrežjih Zavoda Novo mesto.

Športnim društvom in klubom, ki najemajo prostore v njihovih športnih objektih svetujejo, da ne organizirajo dogodkov, kjer je predvideno zbiranje večjega števila ljudi ter izvajajo svojo vadbo skladno z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanje in šport. Do nadaljnjega bo zaprt tudi Mladinski Center Oton.

Zahvaljujejo se za razumevanje.
 
 

Povezane novice

11. maj

Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom

Objavljamo informacije v zvezi z novim koronavirusom in pozivamo občane, da upoštevajo navodila in nasvete pristojnih služb.

več >

10. marec

Prekinitev izvajanja javnih prireditev v novomeški knjižnici

Zaradi hitrega širjenja koronavirusa SARS-CoV-2 je Ministrstvo za zdravje omejilo organizacijo prireditev v zaprtih prostorih, saj predstavlja preveliko zdravstveno tveganje za obiskovalce, predavatelje...

več >

05. marec

Popolna prepoved obiskov v Splošni bolnišnici Novo mesto

Iz Splošne bolnišnice Novo mesto obveščajo obiskovalce, da so zaradi velikega števila respiratornih okužb in vse večjega števila obolelih za sezonsko gripo obiski svojcev pri pacientih do...

več >

nazaj