vodilna slika

Večerja na reki Krki

on 2019-08-30, 19:00

Location: Reka Krka

Razprodano!

Društvo Stara čolnarna in Gostišče Loka v sodelovanju s turistično agencijo Kompas Novo mesto in ob podpori Mestne občine Novo mesto že drugo leto predstavljajo Večerjo na reki Krki.

Ker v Novemu mestu ni možna večerja na zajli ali v zraku se je organizator odločil za edinstveno kulinarično izkušnjo na splavu, ki se dve uri vozi po reki Krki. Tri hodni meni, pod katerega se je podpisal mlad perspektiven kuhar Aco iz Gostišča Loka vsebuje lokalne sestavine, kot so postrv, račka, svinjina ter domača zelenjava. Hrana se pripravlja pred gosti na splavu, tako da ima gost možnost ogleda same priprave ter neposredni stik s kuharjem, ki pripravlja večerjo. Celotna večerja je podprta z vini mladega vinarja Janeza Colnarja in destilati priznane dolenjske destilarne Berryshka. Za dobro voljo med večerjo pa skrbita brata Šušteršič.

V letu 2019 je večerja na voljo po promocijski ceni 30 € / osebo. Večerja vsebuje vožnjo s splavom, tri hodni meni, vinsko spremljavo in glasbeni program. Informacije in rezervacije so možne preko spletne pošte dogodki@gostisce-loka.si ali na telefonu 031 490 776.

back