LokalPatriot_Banner.png

Okrogla miza: EU in mladi - prihodnost je v naših rokah

dne 25. 03. 2024, 18:00

Lokacija: LokalPatriot

Organizator: LokalPatriot, Mladinski svet Novo mesto, Mreža Mama

Vabimo vas na izjemno okroglo mizo: "EU in mladi - prihodnost je v naših rokah" , ki bo v ponedeljek, 25. marec, ob 18.00 v  Lokal Patriotu. Dogodek bo trajal približno dve uri. 

Pridružite se nam na ekskluzivnem dogodku, kjer bomo skupaj z dvema izjemnima gostoma razpravljali o vlogi mladih v Evropski uniji in kako lahko aktivno oblikujemo našo prihodnost.

  • 1. del: Pogovor z Evroposlancem Matjažem Nemcem - Matjaž bo z nami delil svoje bogate izkušnje o EU, njenih priložnostih in izzivih, ki čakajo mlade. Razkril bo, kako lahko mladi prispevamo k oblikovanju EU politik in kaj EU ponuja mladim.
  •  Kratka pavza
  •  2. del: Nadaljevanje z Žigo Papežem, trenutno najmlajšim svetnikom v Mestni občini Novo mesto. Žiga, s svojimi izkušnjami iz EU programov za mlade, vključno s programskimi izmenjavami in prakso v kabinetu EU poslanke Irene Joveve, bo z nami delil vpoglede v to, kako se lahko mladi vključijo in izkoristijo priložnosti, ki jih ponuja EU.

Dogodek je še posebej pomemben v luči prihajajočih EU volitev - želimo spodbuditi mlade, da se aktivno vključijo in izkoristijo svojo pravico do glasovanja. Na koncu nas čaka še pogostitev - priložnost za neformalno druženje, izmenjavo mnenj in mreženje.

Dogodek je brezplačen, vendar je zaradi omejenega števila sedežev in organizacije pogostitve potrebna predhodna prijava: link za prijavo!

Prijava: https://forms.gle/GVusQ3bLYBzmoB4A6

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da slišite iz prve roke, kako lahko mladi soustvarjamo prihodnost Evrope! Prijavite se zdaj in bodite del sprememb!

nazaj