vodilna slika

Improvizacijsko gledališče v šoli II

dne 24. 01. 2020, 15:00

Lokacija: KC Janeza Trdine

Udeležbo priporočamo vsem, ki pri svojem delu srečujejo in uporabljajo gledališče: učiteljem razrednega pouka, mentorjem gledaliških in lutkovnih krožkov, svetovalnim delavcem, pedagogom, vzgojiteljicam in vzgojiteljem v vrtcih in dijaških domovih, knjižničarjem, poklicnim igralcem, režiserjem, defektologom, terapevtom, učiteljem podaljšanega bivanja ter nenazadnje vodstvenim delavcem vzgojno-izobraževalnih ustanov.

Glede na to, da gre za področje, ki vsebuje različna znanja s področja kulture in umetnosti, segamo tudi na druga področja (bralna kultura, komunikacijske delavnice, fizični gib, itd.).

Na delavnici bomo izpostavili tudi pozitivne učinke, ki jih je moč zaznati v Impro skupinah: spodbujanje ustvarjalnosti, nastopanje v javnosti, delo v skupini in kreativno reševanje problemov.

Delavnica je zasnovana tako, da je prvi dan namenjen obnovitvi osnov s prve delavnice, drugi dan pa je zasnovan kot nadaljevanje. Delavnica je primerna za vse, tako tiste, ki so obiskali prvo delavnico, kot tiste, ki se bodo prvič udeležili delavnice Improvizacijskega gledališča v šoli.

Obseg izobraževanja je 16 ur. Udeleženci bodo na koncu seminarja prijeli potrdilo o opravljenem strokovnem izobraževanju. V skladu s 16. oz. 19. členom Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive se izobraževanje vrednoti z 1 točko.

Kotizacija: 70 evrov (vključen predpisan davek).

PRIJAVA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMBaei5v-xdqGgDvTowZthFFA3hFwy9WsjlTuW7_t3ts0sFw/viewform

INFO: oi.novo.mesto@jskd.si, 07 393 0 382

nazaj