evropski_teden_sporta_.jpg

Evropski teden športa vabi vse generacije

datum: 21. 09. 2023

Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije, ki spodbuja šport in telesno dejavnost v Evropi. Ta dogodek poteka že od leta 2015 in sicer vsako leto med 23. in 30. septembrom. Njegov glavni cilj je spodbuditi prebivalce k redni telesni dejavnosti. Tudi Kegljaško društvo Vodnjak letos sodeluje v tem vseevropskem športnem projektu in bo v tem obdobju imel odprta vrata za vse obiskovalce.



Delež telesno dejavnih prebivalcev Slovenije se v splošnem povečuje, v Evropski uniji pa vseeno ostaja na enaki ravni, zato bi morali postati vsakodnevno bolj  telesno dejavni. Redna športna vadba naj zato postane del vsakdana. Izberimo si takšno aktivnost, ki nam je blizu in nas osrečuje. Evropski teden športa je  namenjen vsem, ne glede na starost, izobrazbo ali telesno pripravljenost

Kegljanje na Kuglu

Kegljaško društvo Vodnjak tudi letos sodeluje v vseevropskem športnem projektu Evropski teden športa, ki bo potekal od 23.9. do 30.9.2023. V tem času bomo imeli dneve odprtih vrat. Zainteresirani lahko pokličejo in si rezervirajo svoj termin za kegljanje. Za uro nastopa se dogovorite z organizatorjem. Vse informacije v zvezi s projektom dobite na spletni strani ali pokličite po telefonu.

Lokacija: Kegljišče Vodnjak (Germova ulica 4, 8000 Novo mesto)
Datum:  23. – 30. september 2023 (9:00 – 20:00)
Kontakt (organizator): Tine Jerman
Tel.: 064 105 440
E-naslov: baroncek@gmail.com
Spletna stran: www.kegljanje.com/

Vabimo vas, da se pridružite Evropskemu tednu športa, kateri je nenazadnje priložnost tudi za povezovanje, združevanje, vključevanje.

Šport je zdravje. Čas je za akcijo!

Projekt sofinancira Evropska komisija preko programa Erasmus+.

 

 

nazaj