Podbreznik-_stanovanjsko_naselje.jpg

Zbiramo pripombe na predlog Stanovanjskega programa MONM do leta 2030

datum: 08. 05. 2023

Med 8. in 29. majem zainteresirani javnosti omogočamo javno razpravo o predlogu Stanovanjskega programa Mestne občine Novo mesto do leta 2030, javna obravnava programa pa bo v sredo, 17. maja 2023, ob 16. uri na rotovžu.

Stanovanjski program Mestne občine Novo mesto do leta 2030 predstavlja dolgoročni okvir, s katerim želi naša občina narediti nov korak pri urejanju družbenih izzivov, s katerimi se sooča lokalna skupnost na področju zagotavljanja primernih bivanjskih pogojev.

Do leta 2030 in še naprej želimo nadaljevati po poti pametne, vključujoče in trajnostne skupnosti, ki omogoča spodbudno okolje za delo, bivanje in druženje. Za ta cilj je stanovanjski program ena od bistvenih komponent, ki lahko izjemno pozitivno vpliva na vse plasti družbenega in gospodarskega razvoja.

Vse zainteresirane vabimo k udeležbi na javni obravnavi ali pisnem posredovanju pripomb in predlogov na e-poštni naslov strategije@novomesto.si oziroma po pošti na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, s pripisom Stanovanjski program MONM.

Stanovanjski program Novo mesto 2030

nazaj