igri____e_2.jpg

Odsvetujemo uporabo otroških in športnih igrišč

datum: 17. 03. 2020

Ponovno opozarjamo in pozivamo občane, da glede druženja in skupinskih aktivnosti na športnih in otroških igriščih, upoštevajo dosedanje pozive in navodila glede obnašanja v obdobju razglašene epidemije ter da do nadaljnjega teh površin ne uporabljajo.

Že v nedeljo smo občane pozvali, da se do nadaljnjega ne uporablja otroških in športnih igrišč. Včeraj smo tovrstna obvestila že namestili na športnih in otroških igriščih v upravljanju Zavoda Novo mesto. Danes pa bodo enaka vidna opozorila namestile še osnovne in srednje šole na svojih otroških in zunanjih športnih igriščih.

V zadnjih dneh se namreč pojavlja neupoštevanje tega poziva, zato občane še naprej pozivamo k doslednemu upoštevanju navodil pristojnih strokovnih služb pri izvajanju preventivnih ukrepov in preprečevanju širjenja okužbe z novim koranavirusom. 

Povezane novice

11. maj

Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom

Objavljamo informacije v zvezi z novim koronavirusom in pozivamo občane, da upoštevajo navodila in nasvete pristojnih služb.

več >

15. marec

Koronavirus: od jutri zaprte šole in vrtce, ustavljen mestni potniški promet, razen nujnih potrebšičin prepoved prodaje blaga in storitev

Danes pozno popoldne se je sestal občinski štab civilne zaščite in se seznanil z najnovejšimi informacijami v zvezi s širjenjem epidemije koronavirusa ter z nadaljnjimi preventivnimi ukrepi.

več >

12. marec

Koronavirus: Potrebni sta odgovornost in potrpežljivost!

Občane pozivamo, da dosledno upoštevajo navodila pristojnih strokovnih služb pri izvajanju preventivnih ukrepov in preprečevanju širjenja okužbe z novim koranavirusom

več >

nazaj