tedx.jpg

Tudi letos prihaja TEDxNovomesto

datum: 13. 11. 2019

Že tretjo leto zapored bo dolenjska prestolnica gostila svetovno priznan dogodek TEDx, ki ima željo v lokalni prostor pripeljati inovativne in sveže ideje, vredne širjenja. Druženje, dogodek in izmenjava dobrih idej se bo letos odvijala 13. decembra v Knjižnici Mirana Jarca. Tokratna tematika dogodka se glasi Nekaj je v besedi.

V preteklih letih so ideje na odru delila imena, kot so: Peter Mankoč, Robert Yebuah, Peter Kapš, Petra Škarja, Mateja Hočevar, Nina Malovrh, Georg Gedl, Andrej Colarič, Primož Jeralič, Jernej Kokol, Katja Keserič Markovič, Tomaž Stritar in Nina Pečar. Letošnje govorce bo ekipa TEDxNovomesto predstavila v zadnjih tednih pred dogodkom. Naznanitev letošnjih govorcev lahko spremljate na facebook strani dogodka.

Več informacij o decembrskem dogodku in vstopnicah je na voljo na spletni strani dogodka.
 

Prvi TEDxNovomesto se je zgodil jeseni 2017. Namen dogodka je v Novo mesto pripeljati sveže ideje, ki spodbujajo poglobljeno, kreativno razpravo o aktualnih izzivih. Svetovnemu občinstvu želijo z odra na svetovni splet prinesti ideje, ki se rojevajo v lokalnem okolju in zdaj, ter tako soustvarjati tkanino, ki jo pletejo ideje, vredne širjenja.

 

nazaj