vodilna slika

European Road Safety Charter

datum: 21. 06. 2007

V okviru akcijskega programa European Road Safety Charter, ki ga je ustanovila Evropska komisija v želji po zmanjšanju števila smrtnih žrtev na evropskih cestah, je podjetje T-media d.o.o. iz Novega mesta pripravilo spletno stran promet.preporod.net, na kateri je nekaj zanimivih informacij ter spletni forum o varnosti v prometu. Z akcijo "25.000 življenj - Rešimo jih!" si je Evropa zastavila cilja, da bo do leta 2010 prepolovila število žrtev na evropskih cestah, veliko dela na tem področju pa čaka tudi Slovenijo, saj v tem pogledu zelo zaostajamo za razvitimi evropskimi državami.

Podjetje T-media pripravilo spletne strani o prometni varnosti

V okviru akcijskega programa European Road Safety Charter, ki ga je ustanovila Evropska komisija v želji po zmanjšanju števila smrtnih žrtev na evropskih cestah, je podjetje T-media d.o.o. iz Novega mesta pripravilo spletno stran promet.preporod.net , na kateri je nekaj zanimivih informacij ter spletni forum o varnosti v prometu. Z akcijo "25.000 življenj - Rešimo jih!" si je Evropa zastavila cilja, da bo do leta 2010 prepolovila število žrtev na evropskih cestah, veliko dela na tem področju pa čaka tudi Slovenijo, saj v tem pogledu zelo zaostajamo za razvitimi evropskimi državami.

Eno od vodil ERSC je tudi, da poskušajo podpisniki programa doseči premike na področju varnosti v prometu v svojem neposrednem okolju. V podjetju T-media smo se zato odločili, da doniramo lokalni skupnosti spletno stran, ki naslavlja prometno (ne)varnost predvsem v Novem mestu in regiji. Prepričani smo, da bodo obiskovalci spletnih strani lahko prispevali pomembne ideje in opozorila za izboljšanje prometne varnosti v našem okolju.nazaj