vodilna slika

Drugi dan vladnega obiska

datum: 13. 06. 2007

Dolenjska zelo napreduje.

Na OŠ Bršljin so v okviru obiska Vlade RS gostili ministra Zvera. Na srečanju, ki se ga je udeležil tudi podžupan Rafko Križman, so predstavili trenutne rezultate Modela učinkovitega poučevanja in učenja za dvig učne uspešnosti posameznega učenca. Minister ugotavlja, da se je po dveh letih dvignila tudi učna uspešnost romskih otrok na omenjeni šoli.

Nato je minister obiskal še enoto Labod, ki je pod okriljem Vrtca Ciciban, kjer so mu predstavili delovanje otroškega radia. Ob tej priložnosti se je pogovarjal tudi z vzgojiteljicami.

 

Dvodnevni obisk na Dolenjskem in v Beli krajini je včeraj, 13. 6., predsednik Vlade RS z ministrskim zborom zaključil na Kmetijski šoli Grm. Srečanja z naslovom Razvojni premiki in perspektive Dolenjske in Bele krajine so se udeležili župani, gospodarstveniki, poslanci, državni svetniki in drugi nosilci razvoja v regiji. Uvodoma je predsednik predstavil razvoj in napredek, ki je viden v naši regiji od prejšnjega obiska vlade (januar 2006). Nato pa so ministri odgovarjali na konkretna vprašanja iz občinstva.

 

DSC01189-za%20splet.jpg

 

nazaj