PLAKAT_-_NM_za_sre__ne_ta__ke_4.jpg

NOVO MESTO ZA SREČNE TAČKE - DOBRODELNI KONCERT DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI NOVO MESTO

dne 10. 06. 2022, 19:00

Lokacija: Gostišče Loka

Organizator: Društvo za zaščito živali Novo mesto

Čeprav smo v Društvu za zaščito živali Novo mesto v zadnjih dveh letih vse prej kot počivali, se s koncem epidemioloških ukrepov prebujamo v "staro realnost". Zato z veseljem sporočamo, da zopet pripravljamo dobrodelni koncert Novo mesto za srečne tačke!  Zgodbo o srečnih tačkah smo začeli že decembra 2018, ko smo pripravili prvi dobrodelni koncert s srečelovom, sledila sta še dva koncerta, nato dobrodelni koledar in lansko leto simbolična dobrodelna e-voščilnica.

Namen vseh projektov Novo mesto za srečne tačke je ozaveščanje o problematiki zapuščenih živali in odgovornem lastništvu ter zbiranje finančnih sredstev, ki jih v društvu skrbno porabimo za oskrbo nikogaršnjih živalic. Seveda pa se spotoma radi podružimo, podelimo nekaj nasmehov, toplih besed in širimo dobre misli.

V društvu razmišljamo globalno, delujemo pa lokalno, zato smo tudi tokrat k sodelovanju povabili novomeške glasbenike in ostale simpatizerje, ki nam bodo nesebično pomagali napisati še eno zgodbo o srečnih tačkah.

Toplo vabljeni na naš četrti dobrodelni koncert Novo mesto za srečne tačke, ki bo potekal na terasi Gostišča Loka v petek, 10. junija 2022 s pričetkom ob 19. uri.

Za obilico kvalitetne glasbe bodo poskrbeli:

Anja in Jan (Tretji kanu)
Talia in Primož Hudoklin
Tina Marinšek in Daniel Vezoja
Cveto Šali in Mitja Simič
Krt in Tina (El Kachon)
Romana in Tarek
Petra Ambrož in Urban Logar   https://www.facebook.com/events/1449642622129799/