vodilna slika

Zdravilne energije bosanskih piramid - dr. Semir Osmanagić

on 2019-10-24, 16:00

Location: Knjižnica Mirana Jarca v Novem mestu

 

Zdravilne energije bosanskih piramid - dr. Semir Osmanagić

Predavanje bo v četrtek, 24.oktobra 2019 , ob 16.00 uri , v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu. Lokacija: Prireditveni atrij
 

Svetovno znani arheolog dr. Semir Osmanagić, 24 oktobra prihaja v Novo mesto , da preda pomembna odkritja vezana na resnično zgodovino piramid, ki so po njegovih svetovnih raziskovanjih najpopolnejši energijski stroji.

Strokovnjak za piramide in prazgodovinska ljudstva dr. Semir Osmanagić je leta 2005 pričel z raziskovanjem piramid, ki se nahajajo v dolini bosanskih piramid v Visokem pri Sarajevu. Trdi, da piramide niso služile kot grobnice. Sodobne meritve dokazujejo, da je piramida Sonca, s celotnim kompleksom podzemnih, prazgodovinskih tunelov Ravne in drugih piramidalnih zgradb v Visokem, močan sevalnik energije. To odkritje pa je pomembno tudi zaradi neverjetnih zdravilnih učinkov teh energij. Zadrževanje v polju piramid in v podzemnih labirintih dokazano razvija človekovo avrično polje in tako pospešuje njegov razvoj. Predavanje ob fotografijah bo v bosanskem jeziku.

Dr. Osmanagić nam bo na predavanju razkril zamolčano resnico o zdravilnosti piramid v povezavi z našim počutjem, zdravjem, manifestiranjem. 

Brezplačna predavanje potekajo v okviru alternativih večerov v ciklu projekta osveščanja prebivalstva o okolju in zdravju, ki jih v sodelovanju z Knjižnico Mirana Jarca v Novem mestu in Mestno občino Novo mesto izvaja Društvo Bober - Okoljsko gibanje Dolenjska.
Vljudno vabljeni!
back