DSC_2667.jpg

Novomeške znamenitosti v ospredju oddaje Planet na obisku

datum: 16. 07. 2020

Ekipa medijske hiše Planet TV je včerajšnji dan preživela v Novem mestu z namenom, da bi v objektiv ujela čim več znamenitosti novomeške občine in o njih pripravila prispevek za oddajo Planet na obisku – počitniška doživetja. Med drugim so se sprehodili čez Glavni trg, obiskali otroške delavnice, zapluli po reki Krki in dan zaključili v zidanici na Trški Gori.

Snemalna ekipa Planet TV je s snemanjem pričela v dopoldanskih urah v mestnem jedru, kjer sta se novinarka Suzana in snemalec Rok bolje spoznala z Leonom, novomeškim mestnim električnim vozilom, s kamero sta pa ovekovečila tudi skulpturo olimpionika Leona Štuklja in njemu posvečeno razstavo v Dolenjskem muzeju Novo mesto. Družila sta se z ustvarjalnimi otroci Otroškega sveta, s halštatskim knezom in kneginjo pa splavarila po reki Krki. Preizkusila sta se tudi v novomeški priljubljeni športni disciplini in se popoldan na Trško Goro, kjer ju je pričakala gostoljubna botra Jožefina, podala kar z električnimi kolesi.

Vse utrinke iz Novega mesta in vtise snemalne ekipe boste lahko videli na Planet TV v oddaji Planet na obisku – počitniška doživetja že prihodnji teden, 24. julija, ob 18.30. Vabljeni k ogledu!

DSC_2355

DSC_2420

DSC_2521

DSC_2532

DSC_2677

 

nazaj