vodilna slika

Župan sprejel zlate maturante

datum: 29. 09. 2014

Iz Mestne občine Novo mesto je v šolskem letu 2013/2014 9 zlatih maturantov.

Župan Mestne občine Novo mesto Alojzij Muhič je danes sprejel zlate maturantke in maturante iz Mestne občine Novo mesto, ki so v šolskem letu 2013/2014 opravljali splošno ali poklicno maturo.

Zlati maturanti splošne mature, ki so dosegli 30 ali več točk in prihajajo z novomeške gimnazije, so: Neža Nedelko, ki je tudi diamantna maturantka, saj je dosegla vse možne točke, Benjamin Božič, Ivana Lora Kastelic in Saša Malešič.

 

Zlati maturanti poklicne mature, ki so dosegli 22 in 23 točk, pa so: Matej Vovko s Šolskega centra Novo mesto, Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, s Šolskega centra Novo mesto, Srednje zdravstvene in kemijske šole pa še Eva Blatnik, Blaž Regina, Nina Šobar in Natalija Župevec.

 

017 splet.jpg

 

Župan je maturantom ob tej priložnosti podelil drobne pozornosti ter jim zaželel vse dobro na njihovi nadaljnji poti, v upanju, da se po študiju znova vrnejo v Novo mesto. Županov sprejem je popestril še Filip Markovič, harmonikar iz razreda profesorice Ivanke Benković na Glasbeni šoli Marjana Kozine.

 

nazaj