informativni_dan.jpg

Informativni dnevi FINI Novo mesto

od 02. 09. 2021 do 27. 09. 2021, 16:00

Lokacija: Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto, Šegova ulica 112, Novo mesto

Organizator: Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

informativni dan

V kolikor se zanimate za študij STROJNIŠTVA, potem vabljeni, da se nam pridružite na informativnem dnevu, ki ga organiziramo tako na daljavo kot v živo na sedežu fakultete v Novem mestu. Predstavili bomo izredni študij strojništva, ki ga izvajamo na daljavo v kombinirani obliki.

 

Informativni dnevi bodo potekali v naslednjih terminih:

 

Pridružite se nam na daljavo preko povezave, navedene zgoraj, ali nas obiščite na sedežu fakultete na Šegovi ulici 112 v Novem mestu, v predavalnici P4 (pritličje). Za vstop je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.

 

Naj predstavimo le nekaj prednosti študija na daljavo:

- večletne izkušnje;
- enako(vredno) znanje;
- visokošolski učitelji so priznani strokovnjaki iz akademskega in gospodarskega okolja;
- pretežni del študija poteka na daljavo, laboratorijske vaje pa se izvajajo v živo;
- študirate lahko od koderkoli.

 

Zakaj bi se vpisal na našo fakulteto?

– V Sloveniji, EU in globalno je prisotna zelo visoka stopnja zaposljivosti diplomantov na področju strojništva.
– Do sedaj smo bili edina fakulteta v Sloveniji, ki je poleg izrednega študija v klasični obliki izvajala študij strojništva na daljavo v   kombinirani obliki.
– Študenti v domačem okolju razvijajo svoje ustvarjalne in poslovne ideje, imajo možnosti za osebni in poklicni razvoj (e-učilnica, multimedijska gradiva, posneta predavanja, izpiti na daljavo). Tudi stroški študija so v domačem okolju nižji.
– Smo nosilci Erasmus+ univerzitetne listine in študentom omogočamo mednarodno izmenjavo za prakso in študij.

 

V kolikor imate kakšno vprašanje, nam ga lahko zastavite na referat@fini-unm.si ali nas pokličete na 07 39 32 206.

 

Več informacij o fakulteti in njenih študijskih programih na: http://www.fini-unm.si/.

 

Postanite razvojni potencial družbe in se nam pridružte na informativnem dnevu, kjer bomo predstavili še druge prednosti naših študijskih programov.

 

Vlada Republike Slovenije je izdala odlok o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu:

“Odlok določa, da morajo za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja izpolnjevati vse osebe, ki opravljajo delo v vrtcih in osnovnih šolah, zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, glasbenih šolah, domovih za učence, dijaških in študentskih domovih, organizacijah za izobraževanje odraslih, srednjih in višjih strokovnih šolah ter v visokošolskih zavodih, kakor tudi vse druge osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let, o čemer jih vzgojno-izobraževalni zavod obvesti na vidnem mestu s pisnim obvestilom.”