vodilna slika

5. mednarodna konferenca o razvoju industrijskega inženiringa

dne 09. 10. 2020, 08:00

Lokacija: Hotel Šport, Otočec pri Novem mestu

Organizator: Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

 

V petek, 9. oktobra 2020, bomo organizirali že 5. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo potekala v Hotelu Šport, Otočec pri Novem mestu.

 

Konferenca odraža zdaj že stalno prakso sodelovanja med gospodarstvom ter raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje skladnosti razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Nove potrebe trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij namreč predstavljajo izzive, ki se jim danes ni mogoče izogniti.

 

V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.  Program konference je objavljen na spletni strani konference.

 

Konferenčna dvorana je urejana v skladu s priporočili in navodili NIJZ, število udeležencev je omejeno na 50. Vsled navedenega vas prosimo, da vašo udeležbo na konferenci potrdite najpozneje do srede, 23. septembra 2020.  

 

V zaprtih prostorih je obvezna uporaba maske, predvsem pa je pomembno, da se dogodka udeležite zdravi.

 

Več informacij o konferenci najdete tukaj. Lepo vabljeni!

 

banner_slo